Esküvő a múzeumban

A Móra Ferenc Múzeum és a Vár épülete ELŐRELÁTHATÓAN 2020 NYARÁIG ZÁRVA tart. Emiatt terembérlésre ezen időszakban nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük!

 

Kedves Házasulandó Párok!

A Móra Ferenc Múzeum különleges, egyedi helyszínt kínál Önöknek életük egyik legfontosabb napjának, az esküvőjük lebonyolítására!

Múzeumunk a következő lehetőségeket biztosítja a jegyeseknek, hogy életük ezen napját egyedivé, különlegessé varázsolhassák.

Lakodalom a vármúzeumban
Terület: 233 négyzetméter
Befogadóképesség: kb. 120 fő
Amennyiben itt szeretnék megtartani a lakodalmukat, egy felejthetetlen estében lesz részük, mivel a vár épülete számos díszítési variációt rejt magában. Ha a pár a reneszánsz hangulat szerelmese, talán a leghitelesebb helyet találták meg Szegeden arra, hogy a kornak legmegfelelőbb hangulatban teljen az este

Fotózkodási lehetőség a Móra Ferenc Múzeumban
Az elmúlt években egyre többen örökítik meg életük egyik legfontosabb pillanatát, a házasságkötésük napját a múzeum lépcsőjén és az épület előtt. Látva a fokozott érdeklődést, lehetőséget biztosítunk nem csak a külső térben, hanem a belső termekben történő esküvői fotózásra is. A termek műtárgyai, patinás hangulata kiváló helyszínt biztosít a már megszokott esküvői fotóhelyszínekhez képest. A fotózás feltétele egy esküvői fotójegy megvásárlása, melyről érdeklődni a Móra Ferenc Múzeum jegypénztárában lehet. A jegy megvétele esetén, több kijelölt helyszínen is lehetőség van a fotók elkészítésére. A fotózáshoz előzetes egyeztetés szükséges.

Tovább információ és részletek kapcsán örömmel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken keresztül!

Kontakt: Kinyó Ildikó
E-mail: kozmuv@mfm.u-szeged.hu és kinyo.ildiko@mfm.u-szeged.hu
Tel.: 62/549-040

Tegyük együtt felejthetetlenné életük legfontosabb napját, a kultúra, a hagyomány, és az elegancia jegyében!

 

esküvő_Montázs-02

 

esküvő_Montázs-01